Planera som gäst för en bröllopsfest

Att bli bortbjuden på en fin fest, såsom ett bröllop är väldigt roligt. Förväntningarna är höga och det är roligt med ett stort event att se fram emot. Tankarna går snabbt till planering och förberedelser. Vad ska du ha på dig och vilken festfrisyr ska du ha?

Underhållning för de små

Det är inte alltid självklart att barnen blir medbjudna på bröllop. Elle ger en rad tips till de brudpar som välkomnar de små i familjen till sitt bröllop. Filmvisning eller ett pyjamasparty är några idéer på underhållning som låter barnen få utrymme på festen. Du ska också få veta vilka förväntningar brudparet har på dig som förälder. Målet är att både vuxna och barn ska trivas under hela festen.

Planera i god tid

Som bröllopsgäst kommer dina förberedelser inte i närheten av brudparets. De kräver ändock mycket planering så det är viktigt att du är ute i god tid för att hinna med. Kläder och accessoarer även för de yngre i familjen ska planeras med noggrannhet. Och det är ju en sån rolig del av processen! Både barn och vuxna blir exalterade inför en fin fest och det är precis så det ska vara.